luni, 14 iulie 2014

Cine suntem noi?


        Asociația Develawp a fost înființată în  iulie  2014 de un grup de tineri determinați să se implice în sprijinirea celor din aceeași generație cu ei în procesul de dezvoltare continuă, dobândind astfel abilitățile practice și comportamentale necesare pe piața muncii.
        Fiind o asociație nouă considerăm că nu avem timp de pierdut și de aceea încă din această vară demarăm proiecte îndrăznețe ce vor reprezenta cadrul prielnic pentru tinerii interesați de propria dezvoltare. Sprijinim tinerii să realizeze adevăratul lor potențial și îi susținem în tranziția acestora către maturitate.
Motto: develop through law knowledge
   Proiectele pe care le demarăm și pe care le vom demara în viitor vor urmări să atingă următoarele nevoi necesare tinerilor pe piața muncii: educație nonformală, multiculturalitate într-un context global, competitivitate pe piața muncii, dezvoltare complexă și continuă din punct de vedere social, educațional, antreprenorial și comportamental.
      Partenerul principal în atingerea obiectivelor propuse este Societatea civilă de avocați Enăchescu & Asociații care ne este alături și ne încurajează, oferindu-ne  sprijinul necondiționat în realizarea tuturor proiectelor noastre.

Site: develawp.ro 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu